Ops&roll Group

info@opsandroll.com

RÓLUNK

Borda Melinda

Üzleti tanácsadó, a működési folyamatok szakértője

Határozottság, kitartás, megoldásközpontúság. Mindezekhez egy multinacionális környezetben szerzett sokéves szakmai és vezetői tapasztalat társítva. A gazdálkodás, a kereskedelem és a logisztika területeken folytatott tanulmányaimnak köszönhetően komplex gondolkodásmód jellemez, ott is megtalálom az összefüggéseket, ahol sokan azt gondolják, hogy nincs is.

Célom: megtalálni a problémát és kitalálni azt a megoldást, ami a legjobban betalál.

Kollégáim szerint szorgalmas, energikus, sokoldalú vagyok, és ezen tulajdonságok nemcsak a munkámban, de a szabadidőmben végzett tevékenységeim során is megjelennek, legyen szó akár főzésről vagy barkácsolásról.

Borda Melinda

Pecséri Melinda

business coach, projektmenedzser

Ügyfeleinkre hangolódva és igényeiket megértve alakítom ki a hozzájuk legjobban illő stratégiát, amellyel közösen sikerre vezethetjük a vállalkozásukat. Szakértelmemet az üzleti kommunikáció és HR különböző területein szerzett munkatapasztalatom alapozta meg, ezt követően pedig egy éles váltással csatlakoztam jelenlegi üzlettársaimhoz, akikkel közösen a folyamat- és működésfejlesztés, valamint a projektmenedzsment területén gyarapítottam tudásomat.

Vállalatunknál emellett nekem jutott a csapatösszetartás és a motiváltság fenntartásának hálás feladata is, amivel ügyfeleink számára garantálni tudjuk, hogy minden esetben gyorsan, hatékonyan, alapos munkát végezve teljesítjük megbízásainkat.

Varga Bence​

Üzleti tanácsadó, Vezető projektmenedzser

Több évtizedes munkatapasztalatomat folyamatok működtetése és fejlesztése
során szereztem különböző területeken kisebb-nagyobb létszámú csapatok és
csapatvezetők irányítása mellett. Képzett és gyakorlott projektmenedzserként emberközpontú munkastílusommal a célt mindig szem előtt tartva, az egyedi igényekhez alkalmazkodva, azokat a partnerekkel folyamatosan egyeztetve dolgozom.

Szakmai tapasztalataimon túl az alaposságom, egyedi látásmódom és elkötelezettségem segít abban, hogy kellő részletességgel mérjem fel a működési folyamatokat, azok hiányosságait és fejleszthető pontjait.

Opsandroll_group

OPS&ROLL

A név már jóval azelőtt megszületett, hogy a vállalkozásunk megalapítása szóba került volna.

Az Ops az angol Operations (működés) szóból ered, ami szakmailag szorosan összeköt minket – a vállalati működés fejlesztése és támogatása már korábban is közös munkánk központi mozzanata volt.

A Roll (gördül) szó azt a gördülékenységet, dinamikát, vagányságot és energiát tette hozzá, amivel nap mint nap végezzük a munkánkat.

LOGÓ

A dinamikusan, kézzel rajzolt karika szimbolizálja lendületünket és munkastílusunkat, egyénre szabott munkánkat.

A logó stílusával a harmóniát, a tökéletesre törekvés üzenetét igyekeztünk megjeleníteni.

Opsandroll_group_pecsét

MÉG TÖBB RÓLUNK

Tudjuk, hogy milyen fontos az első benyomás. 

Közösségi oldalainkon részletesebb betekintést adunk szakmai hátterünkbe, gondolkodásunkba és csapatunk életébe is.
Az alábbi ikonokra kattintva eléred közösségi oldalainkat – Kövess be minket!