You are currently viewing Minden kezdet nehéz

Minden kezdet nehéz

  • Post author:
  • Post category:személyes

Az a bizonyos első bejegyzés

Kedves Látogató!

Igazán örülünk neki, hogy az oldalunkon köszönthetünk.

Sokáig tartott, mire elkezdtünk blogot írni. Most végre rávettük magunkat, és az, hogy téged elértünk vele, számunkra nagyon sokat jelent.

Miért kezdtünk bele a blogolásba? És miért nem kezdtük el hamarabb annak ellenére, hogy az Ops&roll Group már lassan három éve létezik?

A marketing tanácsadónk vett rá minket, hogy kezdjünk el blogot írni. Na jó, igazából ő már a sokadik volt, aki ezzel noszogatott.

Ráadásul az aktuális iparági sztenderdek mellett – tehát, hogy ilyen tanácsadói területen kötelező edukatív tartalmakat megosztani a weboldalon – még azzal is érveltek, hogy nekünk annyira jó meglátásaink vannak és olyan kellemes stílusban fogalmazunk, hogy vétek elszalasztani a blogolás lehetőségét. 

Tudtuk ám mi is ezeket – és kérlek, ne vedd ezt nagyképűségnek, mert nem magunkra mondjuk, hanem egymásra.  

Mi is tudjuk, hogy óriási ritkaság és nagy szerencse kell ahhoz, hogy az ember olyan üzlettársakra találjon, akikkel annyira szinkronban tud lenni, mint mi egymással. Még különlegesebb ez azért, mert egymáshoz nagyon közeli szakterületeken van tapasztalatunk, a szemléletünk azonban mégis olyan eltérő, hogy tökéletesen ki tudjuk egészíteni egymást.  

Szóval tudtuk, hogy lenne értelme a blogolásnak, annál is inkább, mert van közöttünk egy kommunikációs szakember, akit ha leültetsz három keresőszó mellé, seperc alatt összedob egy bejegyzést. Inkább csak azért nem álltunk eddig neki, mert nem akartuk trendi témákról megírni a századik tartalmat. 

Mit adhatunk mi a látogatóinknak és a követőinknek, amit még nem adott más?  

Például betekintést abba, hogyan működtethető hatékonyan egy vállalkozás.  

Mesélhetünk folyamatoptimalizációról, szervezetfejlesztésről, kríziskezelésről, és ezek profitra gyakorolt hatásáról. Adhatunk eszközöket ahhoz, hogy elkerülhető legyen egy vállalati válság, illetve tervezhetővé és költséghatékonnyá váljon a vállalkozás.  

Mivel az üzletfejlesztés és kríziskezelés mellett klasszikus projektmenedzsment szolgáltatásokat is nyújtunk, azt is be fogjuk mutatni, hogy hogyan dolgozunk mi ezen a területen, illetve hogyan érdemes egy vállalkozásnak belekezdenie egy projekt megvalósításába. 

Missziónk eddig is a vállalkozások fejlesztése volt, és ezzel a bloggal is ezt szeretnénk támogatni. Ha vállalkozó vagy cégvezető vagy, illetve ha vállalkozás indításán gondolkozol, és még nem látod igazán, hogy hogy kéne felépíteni a működését úgy, hogy hatékony, fejlődő és gazdaságos legyen, akkor kövess minket. 

Iratkozz fel hírlevelünkre is, mivel ott több gyakorlati tippet is adunk a blogon bemutatott témákkal kapcsolatban.  

Illetve kövess be minket közösségi oldalainkon is, mert ott is rendszeresen osztunk meg számodra hasznos tartalmakat.

Reméljük, hamarosan személyesen is találkozunk veled 🙂